Ik ben Haakje

Ik ben Heksie Peksie in 2014 begonnen omdat ik een leuk en spannend speeltheater wilde opzetten voor kinderen, waar creatief gebruik gemaakt kan worden van de diverse uitdagende speelplekken en de aangeboden activiteiten.

Zoals theater, spelletjes, knutselen maar ook gewoon lekker spelen in één van de vele kant-en-klare speelhoekjes zoals het winkeltje, een politiebureau met een gevangenis, supermarkt, klein schoollokaaltje, spannende tunnels, heksenhuisjes, enzovoort.

Maar ook kunnen (zelfverzonnen) voorstellingen gegeven worden op het echte podium, kan er in de knutselruimte geknipt, geplakt, gevouwen en geverfd worden.

De feestjes kunnen verschillende thema's hebben, zoals Frozen, Bingo, Superhelden, Paarden, Minions, Piraten, Monters, Griezel, Heksen en tovenaars, Glitter en Glamour, High tea en beautyfeest, Voetbal, Lasergame feestje, enz.

Maar zeker kunnen, in overleg, ook eigen thema's aangepast worden. In Heksie Peksie zijn rekken vol met verkleedkleren beschikbaar. Ook kunnen de kinderen geschminkt worden. Kortom, tijd om eens contact op te nemen om te kijken of u ook een groot succes kunt maken van uw kinderfeestje!